OBVESTILO 11. 5. 2020

Končno smo pričeli s treningi in posredujemo vam prve fotografije.
Prva dva tedna bomo prvo uro trenirali v športnem parku in nato se selili v borilnico v Areni Bonifika in sicer od torka dalje.
URNIK vsak dan od ponedeljka do petka:
17,00 DO 18,00 JE TRENING V ŠPORTNEM PARKU
18,00 DO 19,15 JE TRENING V BORILNICI 3 V ARENI BONIFIKA

NAVODILA:
PRIHOD 5 min pred 17,00 pred vhodom v športni park pri Areni Bonifika. Ker je vhod zaklenjen bodite točni, ker ko pokličemo po telefonu nam dežurni pride odklenit. Tako zamudnik mora počakati, ko pridejo novi klubi na trening v park.
Po eni uri je kratek odmor, ko se preselimo v borilnico in vhod je s prednje strani, kjer nas dežurni spusti le, če imamo masko, ki jo lahko potem takoj tudi snamemo.
Lahko izbirate kateri koli dan za trening kot tudi lahko samo prvi del, ki je bolj atletsko-kondicijsko naravnan ali pa samo dvoranski, ki je bolj vadba judo tehnik. Mi želimo, da trenirate čim večkrat in oba deljena treninga.


Podelitev športnih priznanj za leto 2019

Občina Izola je podelila priznanja za športne dosežke dosežene v letu 2019 in kar 10 naših športnikov je bilo deležnih te časti.


EVROPSKI KADETSKI JUDO KAMP Koper 2019 06/11/19
Stacks Image 23
Na dvodnevnem judo kampu v Kopru sodeluje cca 250 najboljših evropskih judoistov, ki v medsebojnih borbah pridobivajo nove, zelo pomembne izkušnje. Tudi naši domači tekmovalci imajo na kampu izjemno priložnost pridobivanja dragocenih izkušenj v borbah z vrhunskimi evropskimi tekmovalci. Poleg mednarodnega poletnega judo kampa v Izoli, predstavlja Evropski judo kamp Koper drugo priložnost, organizirano na Obali, kjer se slovenski judoisti srečujejo z najboljšimi judoisti in trenerji iz Evrope in celo sveta. Tudi zaradi prizadevnega treniranja na takih mednarodnih judo kampih, sta se iz koprskega Judo kluba 15. maj Marezige v preteklih letih že oblikovala dva vrhunskega športnika iz našega okolja, Andreja Leški, ki je visoko rangirana v članski konkurenci, kjer bi bila po trenutnem rangu celo nosilka skupine na Olimpijskih igrah. Tudi Luka Perkovič, ki nastopa za slovensko reprezentanco v mladinski konkurenci in po dosežkih obeta v mednarodni konkurenci, je drugi naš uspešen član. Oba sedaj nastopata za druge klube in sicer Andreja v Ljubljani, Luka pa v Ptuju, saj tu tudi tudi študirata. Prav po uspehu Marka Rožaca se sedaj obeta zagon nove generacije na Obali, ki bi lahko dosegla ali celo presegla dobre rezultate njihovih predhodnikov.

JK Izola ima novo vodstvo

28/08/19
Na skupščini smo izbrali novega predsednika in podpredsednika Judo kluba Izola

Predsednik: Igor Albreht
Drugi predsednik: Iztok Babič
Podpredsednik: Dorjan Rožac

JK Izola ima tudi nov uradni naslov in sicer v Ulici Bogomira Magajne 12.

Z novim vodstvom se v Izoli že od jeseni obetajo novosti pri aktivnostih. Najprej se začne s treningi Judo Kat in Judo rekreacijo za starejše.


Športnik leta v Izoli 2018

Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.

Stacks Image 35

Za lepe dosežke v letu 2018 so bili štirje nagrajenci iz Judo kluba Izola in sicer: Alex Sovdat De Faveri, Marko Rožac, Jan Nabernik in Lara Deržek.

4 novi mojstri
Stacks Image 67

26/02/18

V Celju, na sedežu kluba Sankaku, so naši člani polagali mojstrski pas 1. dan. Položiti je uspelo kar štirim našim judoistom.


Skupščina kluba 2017
Stacks Image 53
Stacks Image 55

01/10/17
Na skupščini smo sprejeli pomembne korake, ki so za naš klub in športne šole prelomnega pomena. Naši člani že nastopajo v članski ligah, nastopajo na mednarodnih uradnih tekmovanjih za reprezentanco Slovenije... mi pa jim zato omogočamo vse pogoje za nadaljnjni razvoj. Vsi zatopljeni v papirje delovnih nalog še posebej, ker ta mesec nas čaka največ dela in sicer na dveh pokalnih tekmah. Prva je "Pokal Kopra 2017", ki bo 15. okt. V Areni Bonifika in druga "Evropski kadetski pokal 2017", ki bo v športni dvorani OŠ Koper 28/29. okt. in sledi evropski judo kamp za kadete 30/31, okt. 2017 v Areni Bonifika. Samo mislite si koliko je to dela...