Mark Rožac je dosegel 3. mesto na italijanskem mladinskem prvenstvu

Naš član Mark Rožac, ki nastopa tudi za italjanski klub STG tristina v Trstu je na DP mladincev dosegel lep uspeh z doseženim tretjim mestom. Konec meseca ga čaka DP mladincev tudi doma, kjer se nadejamo podoben uspeh.


Mlajše deklice bile tretje v letu 2020

Priznanje za dosežek 2020 podeljuje Judo zveza Slovenije in za mlajše deklice. Nastopali sta Sofija in Nicol, ki sta bili praktično na vseh tekmah in vedno z visokimi uvrstitvami.

Stacks Image 149

Stacks Image 127
Trening

Treningi bodo do konca šol.leta potekali po ustaljenem urniku, ker tako na OŠ v Izoli kot v Ankaranu ne moremo opravljati treningov, ker npr. telovadnico uporabljajo kot jedilnico. Bo pa v Izoli kot vse kaže možen trening do 14. julija, kar bomo v tem primeru tudi izkoristili.
Tako ostaja edini možni trening do konca šol.leta le v borilnici Bonifika, zato vse vabimo na učenje izpitnega programa pasov.

URNIK:
Borilnica Arene Bonifika: 18,00 do 19,15 za mlajše skupine, starejši do 19,30.
Za starejše skupine in kdor želi lahko tudi mlajše skupina pridejo na kondicijski trening, ki se prične eno uro prej in sicer ob 17h v športnem parku Bonifika.
Treningi bodo tudi v mesecu avgusta in sicer za starejše (kadeti, mladinci in člani) od 1. do 6.avgusta, mlajši v starosti do 15 let pa od 6. do 10.avgusta v športni dvorani Livade v Izoli. Urnik vadbe bomo posredovali naknadno.


Stacks Image 110
Seja IO Judo zveze Slovenije


Po štiriletnem premoru smo na obali gostili sejo IO JSZ in sicer kar dve redni seji zaradi znanih razlogov.
Ob rednih temah je bila glavna tema seje kako pripraviti športnike za preložene Olimpijske igre na leto 2021. Padla je tudi odločitev, da kljub podaljašnemu olimpejskemu ciklu redne volitve v organe JZS vseeno izpeljemo po statutu letos.


Podelitev športnih priznanj za leto 2019

Občina Izola je podelila priznanja za športne dosežke dosežene v letu 2019 in kar 10 naših športnikov je bilo deležnih te časti.


EVROPSKI KADETSKI JUDO KAMP Koper 2019 06/11/19
Stacks Image 23
Na dvodnevnem judo kampu v Kopru sodeluje cca 250 najboljših evropskih judoistov, ki v medsebojnih borbah pridobivajo nove, zelo pomembne izkušnje. Tudi naši domači tekmovalci imajo na kampu izjemno priložnost pridobivanja dragocenih izkušenj v borbah z vrhunskimi evropskimi tekmovalci. Poleg mednarodnega poletnega judo kampa v Izoli, predstavlja Evropski judo kamp Koper drugo priložnost, organizirano na Obali, kjer se slovenski judoisti srečujejo z najboljšimi judoisti in trenerji iz Evrope in celo sveta. Tudi zaradi prizadevnega treniranja na takih mednarodnih judo kampih, sta se iz koprskega Judo kluba 15. maj Marezige v preteklih letih že oblikovala dva vrhunskega športnika iz našega okolja, Andreja Leški, ki je visoko rangirana v članski konkurenci, kjer bi bila po trenutnem rangu celo nosilka skupine na Olimpijskih igrah. Tudi Luka Perkovič, ki nastopa za slovensko reprezentanco v mladinski konkurenci in po dosežkih obeta v mednarodni konkurenci, je drugi naš uspešen član. Oba sedaj nastopata za druge klube in sicer Andreja v Ljubljani, Luka pa v Ptuju, saj tu tudi tudi študirata. Prav po uspehu Marka Rožaca se sedaj obeta zagon nove generacije na Obali, ki bi lahko dosegla ali celo presegla dobre rezultate njihovih predhodnikov.

JK Izola ima novo vodstvo

28/08/19
Na skupščini smo izbrali novega predsednika in podpredsednika Judo kluba Izola

Predsednik: Igor Albreht
Drugi predsednik: Iztok Babič
Podpredsednik: Dorjan Rožac

JK Izola ima tudi nov uradni naslov in sicer v Ulici Bogomira Magajne 12.

Z novim vodstvom se v Izoli že od jeseni obetajo novosti pri aktivnostih. Najprej se začne s treningi Judo Kat in Judo rekreacijo za starejše.


Športnik leta v Izoli 2018

Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.

Stacks Image 35

Za lepe dosežke v letu 2018 so bili štirje nagrajenci iz Judo kluba Izola in sicer: Alex Sovdat De Faveri, Marko Rožac, Jan Nabernik in Lara Deržek.

4 novi mojstri
Stacks Image 67

26/02/18

V Celju, na sedežu kluba Sankaku, so naši člani polagali mojstrski pas 1. dan. Položiti je uspelo kar štirim našim judoistom.


Skupščina kluba 2017
Stacks Image 53
Stacks Image 55

01/10/17
Na skupščini smo sprejeli pomembne korake, ki so za naš klub in športne šole prelomnega pomena. Naši člani že nastopajo v članski ligah, nastopajo na mednarodnih uradnih tekmovanjih za reprezentanco Slovenije... mi pa jim zato omogočamo vse pogoje za nadaljnjni razvoj. Vsi zatopljeni v papirje delovnih nalog še posebej, ker ta mesec nas čaka največ dela in sicer na dveh pokalnih tekmah. Prva je "Pokal Kopra 2017", ki bo 15. okt. V Areni Bonifika in druga "Evropski kadetski pokal 2017", ki bo v športni dvorani OŠ Koper 28/29. okt. in sledi evropski judo kamp za kadete 30/31, okt. 2017 v Areni Bonifika. Samo mislite si koliko je to dela...